Individuele Coaching

Zoek je hulp bij:

 • Stressklachten en burn-out; hoe vind ik meer rust? Hoe wordt het weer rustig in mijn hoofd en mijn lijf en kan ik voelen wat belangrijk voor mij is?
 • Leiderschap; hoe geef ik leiding? Wat kan ik doen om verbinding en vertrouwen binnen mijn team te krijgen?
 • Het vinden van balans in je leven; wat is echt belangrijk voor mij? Hoe vind ik rust in alle drukte en in alle dingen die 'moeten'?
 • Assertiviteit: waar liggen mijn grenzen en hoe bewaak ik mijn grenzen op een vriendelijke manier?
 • (loopbaan)keuzes maken; welke kant wil ik op in mijn werk/mijn leven? 
 • Communicatie; hoe communiceer ik? Hoe kom ik over op anderen? Waarom reageren mensen op een bepaalde manier op mij?

Gun jezelf dan een ontmoeting met een paard en ontdek hoe ik jou samen met de paarden in korte tijd grote stappen laat zetten. Paarden laten je binnen een paar minuten op een liefdevolle manier zien waar jij aan mag werken om weer in balans te komen. 


Door middel van mijn unieke ZIJN methode gaan we samen met de paarden aan de slag met als resultaat:

 • Je ervaart meer rust en balans in je leven, je piekert minder en geniet meer;
 • Je vertrouwt op je intuitie en maakt keuzes die goed zijn voor jou.
 • Je bewaakt je grenzen en durft 'nee' te zeggen.
 • Je geeft leiding vanuit verbinding en vertrouwen.
 • Je hebt meer energie.

 

 Afhankelijk van waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling heb je één of meerdere sessies nodig om  je doel te bereiken. Omdat dit voor iedereen anders is, heb ik drie mooie coachpakketten ontwikkeld waarvan er altijd een is die bij jou past!  

INZICHT 1 sessie 

Deze eenmalig INZICHTsessie is voor jou als je  graag inzicht wilt in jezelf of een situatie. Je wilt bijvoorbeeld weten waar je staat in je leven of inzicht in jouw manier van communiceren of leiding geven. Daarnaast is deze eenmalige sessie zeer geschikt als je een keuze vanuit je hart wilt maken op het gebied van bijvoorbeeld werk, relatie of studie.

 

GROEI  3 sessies 

Het GROEI coachtraject is voor jou als je al flinke stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling, maar voelt dat het tijd is om nog verder te groeien. Je wilt bijvoorbeeld nog beter leren vertrouwen op je intuïtie en van daaruit keuzes maken. Of je merkt dat je toch niet altijd even lief bent voor jezelf en je wilt daarom jouw zelfliefde verder ontwikkelen. We kijken waar je op dit moment staat in je leven en welke stappen je kan zetten naar een nog mooier leven!


RUST & BALANS 5 sessies 

Je wilt rust en balans in je leven. Je hebt een burn-out, bent overspannen of ervaart om een andere reden veel stress en je voelt dat je zo niet langer door kan gaan. Je wilt uit je hoofd en je lijf weer voelen. Je wilt patronen doorbreken, je grenzen aangeven, de juiste keuzes maken en weer leren vertrouwen op je intuïtie. Je gaat weer volledig jezelf ZIJN. Jij in je kracht in rust en balans. 


 Afhankelijk van waar je op dit moment in je leven staat en welke stappen je hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling, kies je het pakket dat bij jou past. Vind je het moeilijk om te kiezen? Neem gerust contact met mij op om te overleggen. Ik vind het leuk om van je te horen! 

 

 


Afspraak maken?

Via deze link meld je je aan voor een coachsessie. Ik zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Je kan ook bellen (06 21 39 41 55) of mailen (info@paardadvies.nl) voor het maken van een afspraak.

  

Meer info of eerst kennismaken?

Wil je eerst een keer kennismaken met coaching met paarden? Meld je dan aan voor het gratis kennismakingsuurtje. Zie agenda voor data of meld je direct aan via deze link.