Trainingen

Bij Paardadvies bied ik één- en meerdaagse trainingen. Al deze trainingen zijn er op gericht om jou de inzichten en tools te geven om (nog) meer in verbinding met jezelf te komen en van daaruit je mooiste leven te leven. Of dit nu op je werk of prive is, jij bent jij en dat is jouw kracht!

 

1-daagse training 'Aarden met Paarden'

Herkenbaar?

  • Je piekert veel;
  • Je voelt je regelmatig onrustig of gestrest;
  • Je bent de hele dag druk, niks komt af en je weet aan het eind van de dag niet eens meer wat je gedaan hebt (met frustratie en teleurstelling tot gevolg).


Is het tijd hier iets aan te doen en wil jij:

  • Meer balans en rust in je leven?
  • Minder piekeren?
  • Meer aandacht voor dingen die echt belangrijk zijn?


Misschien heb je al van alles gedaan om meer rust en balans te vinden, maar helpt het niet of maar even? Dit is heel herkenbaar! Daarom werk ik tijdens deze training samen met paarden, zij laten je ervaren en voelen wat jou wel écht verder gaat helpen.

Een paard leeft in het hier en nu en piekert niet (wat heerlijk he?!). De hartslag van een paard is van nature veel lager dan die van een mens en zijn lichaamstemperatuur is juist hoger dan die van ons.

Door zijn lage hartslag en zijn warmte voel je jezelf in contact met het paard direct rustiger worden en ervaar je dat je mag ZIJN in het moment. Dit is een magisch gevoel dat niet te omschrijven is en je echt zelf moet ervaren!

Onlangs ontving ik deze mooie recensie van Sylvia over de training 'Aarden met Paarden':

"Ik heb meegedaan met deze training omdat ik heel druk in mijn hoofd ben en erg onrustig. Door de workshop heb ik geleerd wat aarden is en ik breng dit nu iedere dag in de praktijk. Hierdoor ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lijf.

Ik zou deze training zeker aanbevelen aan anderen omdat het samen zijn met de paarden een hele bijzondere ervaring is. Dit kan je niet uitleggen, dit moet je echt zelf ervaren.

Alleen al de locatie van Paardadvies is uniek, deze straalt heel veel rust uit. Tessa is een lief mens, heel begrijpend en rustig, dit geldt ook voor de paarden. Een pracht ervaring, voor herhaling vatbaar!" 
Samen met de paarden ontdekken we jouw valkuilen, maar ook jouw kracht en hoe je balans kan vinden in de drukte van alledag.

In deze training ga je met een kleine groep van maximaal 4 personen ervaren wat ultieme ontspanning, rust en balans is en hoe je dit toe kan passen in allerlei dagelijkse situaties.

Een moment helemaal voor jezelf!

Tijdens deze training wisselen we oefeningen af met (individueel) contact met de paarden. Een individuele coachsessie met het paard is onderdeel van deze dag.

Na deze training:

💚 ben je heerlijk ontspannen en geaard;
💚 heb je praktische tools die je zelfstandig kan toepassen voor meer rust en balans in je dagelijks leven;
💚 weet je wat jíj nodig hebt om te ontspannen;
💚 stroomt je energie weer!


Reacties van deelnemers:

"Ik vind het zo ontzettend bijzonder, nooit gedacht dat paarden dit teweeg kunnen brengen".

"Ik voel me heel rustig!"

"Mijn voeten en benen voelen bijna altijd koud, maar nu voel ik ze helemaal"


Data:

27 juni 2019 (10.00-15.30)

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, daarom is er maar plek voor maximaal 4 deelnemers per training.

Liever een andere datum? Neem contact met mij op en we zoeken samen naar een passende datum.

Is het nú tijd voor rust en balans in je leven? 


Deze training kost nu tijdelijk slechts 147,- per persoon in plaats van 167,- (inclusief eten, drinken en een héérlijke lunch)